Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Pieptul de pui se portioneaza si se bate usor cu ciocanul de snitele.
Se pun pe o farfurie nesuprapuse se presara cu vegeta si piper si se stropesc cu zeama de lamaie.
Ouale se bat bine cu un praf de sare intr-un castron.
Pesmetul si faina se pun in doua farfurii.
Snitelele se trec prin faina, prin ou, prin pesmet si se pun la prajit intr-o tigaie in uleiul incins.
Eu am facut si fara pesmet trecand snitelele prin faina, prin ou, prin faina, prin ou si iar prin faina si prajindu-le.
Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Se scot pe prosop absorbant.
Sunt bune cu orice garnitura.
Eu le-am mancat cu mancare de fasole verde.
Pofta Buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult