Snitele din piept de pui

de MotanLaOale in Pui, 2 Mar 2011 | 18606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 400g-500g
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • vegeta
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul de pui se portioneaza si se bate usor cu ciocanul de snitele.

Se pun pe o farfurie nesuprapuse se presara cu vegeta si piper si se stropesc cu zeama de lamaie.

Ouale se bat bine cu un praf de sare intr-un castron.

Pesmetul si faina se pun in doua farfurii.

Snitelele se trec prin faina, prin ou, prin pesmet si se pun la prajit intr-o tigaie in uleiul incins.

Eu am facut si fara pesmet trecand snitelele prin faina, prin ou, prin faina, prin ou si iar prin faina si prajindu-le.

Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe prosop absorbant.

Sunt bune cu orice garnitura.

Eu le-am mancat cu mancare de fasole verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de piper si garnitura de ciupercute din cartofi